Etolia Etolia Guatemala La Pastoria 250g cafea boabe proaspat prajita

Recenzii (0)
0 0 5
25,99 Lei
5 zile în urmă
Partajează: 
Etolia Guatemala Finca La Pastoria 250g este o cafea boabe 100% Arabica de specialitate prăjită proaspăt în loturi mici ce provine dintr-o regiune recunoscută pentru tradiția cultivării cafelei de calitate – Esquipulas Chiquimula. Recoltată la altitudini înalte și procesată prin metoda washed (spălată) această cafea îmbină eleganța aromelor cu echilibrul gustului specific Americii Centrale. Este prăjită mediu (City) pentru a scoate în evidență aromele specifice originii și pentru a păstra dulceața naturală a boabelor. Se potrivește perfect atât pentru espresso cât și pentru metode alternative precum V60 Chemex sau French Press. Sortiment: Guatemala Finca La Pastoria SHB EP washed scor SCA 83.5 Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită Etolia Guatemala Finca La Pastoria TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia Guatemala La Pastoria 1kg cafea boabe proaspăt prăjită. Recolta: 24/25 O cafea cu o aciditate plăcută citrică corp neted note citrice cu gust de ciocolată cu lapte și struguri verzi. Profil senzorial: Aciditate: 4/5 Corp: 3/5 Aroma: 4/5 Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii. Caracteristici: Origine: Guatemala Regiune: Santa Rosa Altitudine: 1300 – 2000m Varietate: Sarchimor Ethiopian-Latin Hybrid H1 Anacafe 14 Procesare: Spălată (Washed) Recoltare: Decembrie – Martie Profil de gust: ciocolată cu lapte struguri verzi Corp: Neted Aciditate: Echilibrată citrică Prăjire: Medie (City) Această cafea a fost cultivată în sud de Finca La Pastoria situată în departamentul Santa Rosa. Datorită altitudinilor mari din zonă precum și a solurilor bogate în nutrienți de la vulcanii din jur soiuri precum Bourbon Caturra Catuai Pache Pacamara și Catimor prosperă aici. Guatemala ca și alte țări din America Centrală folosește altitudinea pentru a clasifica cafeaua. Acest lot este un HB (Hard Bean) - ceea ce înseamnă că a fost cultivat între 1.200 și 1.300 de metri altitudine. Recoltarea în această regiune se desfășoară din decembrie până în martie. Odată ce sunt recoltate cireșele de cafea coapte acestea sunt spălate complet și apoi uscate pe terase. Rezultatul este o ceașcă echilibrată și curată.
Locație magazin Bucuresti, Romania

Nu au fost găsite recenzii!

Nu au fost găsite comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies.